break

Realizările Noastre

CitriPOS

POS Software – Software pentru restaurante, baruri, magazine

CitriPOS
Descarca versiune demonstrativa !
Software pentru magazine, restaurante, baruri sau orice alt punct de vanzare. Programul gestioneaza comenzi, emite bonuri şi le tipăreşte pe imprimante specializare. CitriPOS funcţionează atât pe touchscreen-uri cât şi pe calculatoare obişnuite, având cerinţe de sistem neaşteptat de mici, performanţe ridicate şi fiind foarte uşor de configurat. Bonul tipărit poate conţine sigla, slogan, texte scrise la început şi sfârşit de bon. În plus, programul funcţionează cu aproape orice tip de scanner de cod de bare, cântar şi imprimantă de bonuri / etichete. Baza de date poate fi exportată uşor pe un stick de USB şi poate fi importată la fel de uşor la loc în program, facilitând mult configurarea mai multor sisteme CitriPOS cu aceleaşi date. Programul mai poate fi personalizat pentru fiecare client în parte, în funcţiile de nevoie sale şi poate funcţiona inclusiv cu o bază de date centrală pe un server, care poate aflat oriunde.

Suprasoft Gestor

Software de gestiune pentru firme mici şi mijlocii


Descarca versiune completa, gratuit !
Cel mai complex program al nostru, Gestor este un program care are ca scop simplificarea sarcinilor de zi cu zi intr-o companie : realizarea ofertelor către clienţi, recepţia comenzilor, menţinerea unei baze de date cu preţurile şi caracteristicile produselor, tipărirea tipizatelor (facturi, chitanţe, avize, confirmări comandă), trimiterea mail-urilor de confirmare a comenzii şi urmărirea stocurilor. Programul are 5 secţiuni : clienti, preţuri, stocuri, comenzi şi tipizate. Fiecare secţiune comunică cu cealaltă pentru a facilita obţinerea rapidă a unei informaţii, menţinându-se, totuşi o bună delimitare între secţiuni, pentru a nu încurca utilizatorul în indeplinirea sarcinii sale cu multe câmpuri de completat. Gestor funcţionează pe mai multe sisteme de baze de date : Suprasoft SIGMA (sistem dedicat, propriu), MySQL, Microsoft SQL Server şi Microsoft Access.

Suprasoft Gesa

Software de gestiune a materialelor video pentru televiziuni


Un program inteligent şi mic, de numai 1 MB este capabil să gestioneze o bază de date de până la 65.000 de suporturi cu materiale video (casete video, hard-disk-uri, dvd-uri, etc.). Creat la comandă pentru o televiziune din Bucureşti, programul poate rula atât pe un singur calculator cât şi pe un server, cu multipli clienţi, inclusiv cu acces prin internet. Sistemul de gestiune Gesa reţine ce materiale video se află unde şi permite căutarea lor, generând rapoarte cu locaţiile acestora. Rapoartele pot fi printate sau exportate în excel. Căutarea poate fi simplă (1 criteriu) sau complexă (2 sau mai multe criterii), în funcţie de ce este nevoie a fi găsit. Introducerea informaţiilor în baza de date este gândită pentru a fi uşurată cât mai mult cu putinţă, deoarece clientul avea toate informaţiile stocate pe hârtie, în bibliorafturi. Dacă programul rulează în varianta server cu mai mulţi clienţi, introducerea datelor poate fi făcută de la mai multe staţii de lucru, simultan. Programul are şi un sistem de acces cu utilizatori + parole şi drepturi de acces pentru fiecare utilizator în parte.

Suprasoft sKala

Software pentru cântărirea autovehiculelor


Descarca versiune demonstrativa !
sKala este un program program complex, care, cu ajutorul unui cântăr electronic sau platformă + indicator, cântăreşte autovehicule. Aplicaţia funcţionează cu orice cântar sau indicator care are posibilitatea conectării la calculator prin port serial; citeşte datele şi le interpretează generând tichete de cântărire, rapoarte, statistici, şi organizându-le într-o bază de date. Aplicaţia poate gestiona până la 2.000.000.000 de cântăriri, reţine numărul şi setările pentru fiecare autovehicul în parte (şofer, tară, tip autovehicul) şi are un sistem de acces cu utilizator + parolă, putând fi setate diverse privilegii de acces pentru fiecare utilizator în parte.
sKala a fost gândit pentru o funcţionare pe orice sistem de operare, de la Windows ’95 până la Windows 7 şi poate fi instalat de mai multe ori pe acelaşi calculator, în cazul în care mai multe firme se folosesc de acelaşi sistem de calcul.

Suprasoft SigmaProd

Suită de programe, care lucrează împreună pentru urmărirea mărfii ieşită din secţia de producţie, până la livrare.

SigmaProd este alcătuit din 4 programe : Producţie, Ambalare, Livrare şi Administrare. Fiecare program lucrează pe un calculator dedicat, într-o secţie şi comunică bazei de date centrale informaţii despre starea produselor la intrarea şi ieşirea din secţia respectivă. Programele tipăreşc etichete cu cod de bare, pentru trasarea produselor în mod unic şi citesc etichetele deja emise (cu un scanner de cod de bare) pentru a ţine evidenţa exactă a traselului mărfii. Pe lângă tipărirea de etichete de urmărire internă (în fabrică), programul tipăreşte şi etichetele de raft ale produselor, inscripţionând codul de bare comercial, data expirării şi lotul. La livrare, programul comunică cu programul de contabilitate pentru a citi poziţiile de pe factura fiscală şi tipăreşte şi o etichetă de împachetare, care conţine lista produselor din fiecare colet. Programul Administrare supraveghează corecta funcţionare a celoralte 3 programe, perminţând modificări ale datelor introduse, ştergeri şi chiar completări. Suita SigmaProd a fost creată special pentru un producător de preparate din carne şi este adaptată nevoilor acestuia.

Suprasoft EtiPrint

Software pentru tiparirea etichetelor specializate, cu şi fără coduri de bare.


EtiPrint este un program care funcţionează nu doar cu toate imprimantele de coduri de bare (SATO, Intermec, Avery, Zebra, Toshiba, Citizen, Meto, Argox, etc.) dar şi cu imprimantele de birou, fie ele inkjet, laser, sau matriciale. Programul are o funcţie foarte clară : să tipărească un format fix de etichetă (pe care-l stabileşte administratorul de sistem) în care se completează date variabile, se generează coduri de bare, se calculează totaluri şi orice altă funcţie doreşte utilizatorul. Odată stabiliţi aceşti parametri fie pentru un format, fie pentru mai multe, operatorul calculatorului nu trebuie decât să deschidă formatul corect şi să introducă datele de la tastatură sau cu un scanner de cod de bare sau cu un cântar / indicator; etichetele vor ieşi de fiecare dată la fel, stabile şi exacte, eliminând grija principală la printare de etichete : poziţionarea elementelor în coală. Practic, în program se crează un tipizat, care este completat automat şi exact ori de câte ori se printează. Aplicaţia este deosebit de utilă pentru firme de curierat sau producători ce au nevoie să tipărească etichete de expediţie pentru marfa livrată clienţilor lor. Simplu, rapid şi economic.