break

Software Gratuit

Gestor

Program gratuit de tiparit facturi, avize, chitante, proforme. Ţine stocuri de marfă şi generează rapoarte.
Windows 95 / 98 / 2000 / XP / 7

Gestor este un program pentru facturare inteligent, simplu şi rapid. Poate gestiona mai multe firme, în comun sau separat. Poate lucra în reţea (clienţi multipli) sau doar pe un singur calculator. Baza de date poate fi exportată pe memorie USB / CD / Reţea şi capacitatea de gestiune este de aprox. 2.000.000.000 documente.

Descarcă Gestor

PSRC (Printer Send RAW Command) 1.0

Program de trimis comenzi in format brut imprimantelor.
Windows 95 / 98 / 2000 / XP / 7

PSRC este un program mic, foarte folositor tuturor celor care lucrează cu imprimante / dezvoltă software pentru acestea. Imprimantele industriale au limbaje de comandă complexe iar realizarea unei machete de tipărit implică de multe ori testarea acesteia, înaintea instalării în mediul de lucru. PSRC vă poate ajuta, prin
capacitatea sa de a trimite comenzi brute direct unei imprimante, instalate în Windows, prin intermediul driver-ului.

Descarcă Versiunea în Română
Download the English Version

SupraTerm

Terminal inteligent pentru comunicatii seriale si bluetooth.
Windows 95 / 98 / 2000 / XP / 7

SupraTerm este un terminal inteligent pentru comunicaţii digitale. Poate fi folosit pentru studiu de protocoale de comunicaţie, spionaj de comunicaţii seriale sau comenzi de aparatura digitală.
Programul funcţionează pe orice platformă Windows, începând cu Windows ’95.

Descărcaţi kit-ul de instalare de aici.

MicroProtect

Software gratuit pentru securitate Windows 95 / 98 / 2000 / XP / 7

MicroProtect 1.0
Sub deviza că 100KB apără tot sistemul, primul nostru program gratuit (freeware) este unul care vă ajută să menţineţi stabile instanţele de Windows pe care le-aţi instalat pe staţiile dvs. de lucru – de la birou şi de acasă. Mai practic decât un antivirus, acest program se bazează pe prevenţie – nu pe combatere. Programul nu rămâne rezident în memorie, nu ocupă resurse şi configurează Windows-ul astfel încât să nu permită autorun, autoplay, accesul la registru, stick-uri USB, control panel, task manager, opţiunea RUN din Start Menu, şi multe altele. Programul poate fi dezinstalat odată ce setările au fost aplicate iar ele vor continua să meargă, revenirea la setările iniţiale putându-se face reinstalând programul şi debifând restricţiile care au fost aplicate într-o instalare anterioară. În funcţie de necesităţi programul poate apăra împotriva viruşilor, a programelor rău intenţionate, a programelor spion, a lipsei de experienţă a operatorului, a persoanelor rău intenţionate care vor încerca să reconfigureze un sistem configurat de dvs., şi a furtului de informaţie cu stick-uri de memorie pe USB. Dacă folosiţi MicroProtect acasă, puteţi de asemenea, să controlaţi activitatea copiilor pe calculator.
Programul funcţionează cel mai bine pe Windows 2000, XP, Vista şi Windows 7, dar cu unele (mici) limitări poate funcţiona şi pe platforme mai vechi, începând cu Windows ’95.

Descărcaţi kit-ul de instalare de aici.
Dacă nu doriţi să instalaţi programul, descărcaţi fişierul .exe de
aici

MicroProtect Screenshot