break

Bine v-am găsit !

Mulţumim că aţi intrat pe site-ul nostru. Pe această pagina vom păstra legătura cu clienţii noştri şi îi vom ţine la curent cu ultimele dezvoltări de aplicaţii ale firmei noastre. De asemenea, vom anunţa şi programele gratuite pe care le vom lansa de-a lungul vremii.  Ca firmă de programare a calculatoarelor vom face tot posibilul să oferim mai mult decât programe pe calculator clienţilor noştri; ne place să oferim soluţii. Să oferi soluţia unei probleme e mai aparent mai complicat dar – de multe ori – mulţi clienţi care speră şă-şi rezolve o problemă rapid şi caută un program de calculator care să facă treaba pentru ei rămân dezamăgiţi. Fie apar probleme la instalare, fie programul nu face ce trebuie fie trebuie angajat un expert în informatică pentru a-l folosi.

Noi credem că lucrurile ar trebui să fie mai simple. Pornind de la premiza că oriunde există o activitate repetitivă aceasta poate fi îmbunătăţită cu un calculator rulând un program anume gândit pentru acea activitate, am început să dezvoltăm aplicaţii pentru clienţii noştri – uşurându-le, îmbunătăţindu-le şi standardizându-le procesele de producţie. Astfel, se menţine o uniformitate între produse, se reduce riscul erorii şi se măreşte viteza de producţie – compania client neavând decât de câştigat în final.

Compania noastră a apărut “la cererea clienţilor”, după câteva programe de calculator vândute în cadrul SATO România am constatat că putem ajuta mai multe firme prin soluţiile noastre. Flexibilitatea programelor şi simplitatea lor nu se bazează decât pe o bună înţelegere a problemei clientului şi o bună comunicare cu acesta. Aşteptăm cu entuziasm să ne contactaţi !

Comentariile nu sunt permise.